Yderligere information

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Monin Triple sec Curaçao sirup

kr.95,00

På lager

Varenummer (SKU): 1758 Kategorier: ,
Monin Triple sec Curaçao sirup

Monin Triple sec Curaçao sirup er inspireret af Triple sec Curaçao som er en likør, der stammer fra den tredobbelte destillation af søde og sure appelsinskræller. Opfundet i Frankrig i 1834, nydes den i dag af mixologer over hele verden.

Monin Triple sec Curaçao sirup tilbyder den fulde smagsprofil af denne autentiske likør uden alkoholen. Det er den perfekte allierede til at skabe karakteristiske alkoholfrie cocktails. Den vil højne dine Cosmopolitans, Margaritas, espressoer eller endda varme chokolader på smuk vis.

Monin

En familievirksomhed grundlagt i 1912, et premium fransk brand, en innovativ skaber af smagsløsninger, en betroet partner for gæstfrihedsprofessionelle over hele verden: det er MONIN.

I hjertet af MONIN er mennesker: åbne, gourmet, passionerede, nysgerrige, åbne over for nye ideer, altid med ønsket om at udfordre grænserne og konstant inspirere.

Kvalitet, kreativitet og innovation: Disse tre ord repræsenterer vores måde at tænke og arbejde på. Tro mod vores franske arv har vi vores hovedsæde i Bourges, hvor virksomheden blev grundlagt. Vi holder aldrig op med at skabe, og derfor er vores portefølje enestående: 6 produktlinjer, herunder sirupper, frugtblandinger, saucer, frappés, likører og smoothies, mere end 150 smagsvarianter og 19 forskellige formater.

MONIN er mere end en drikkeløsning, det er en livsstil, en oplevelse baseret på vores århundredes erfaring, et mærke der respekterer miljøet. Det handler om autenticitet og at samle mennesker ved kun at bruge de bedste naturlige ingredienser på den mest spændende og kreative måde.