Yderligere information

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Monin Piña Colada Sirup

kr.95,00

På lager

Varenummer (SKU): 3831-1-2-1-2-1-1-1 Kategorier: ,

Monin Piña Colada Sirup

Piña Coladaen, der oprindeligt stammer fra Puerto Rico, en ø i Greater Antilles, har været en verdenskendt cocktail siden det 20. århundrede, har være inspiration til Monin Piña Colada Sirup

Le Sirop de MONIN Piña Colada forbinder den naturlige essens af frugt fra Puerto Rico med sødmen fra kokos, uden alkoholen. Ideel til alkoholfrie drinks, vil den bringe en lækker eksotisk, mælkeagtig smag til en iskaffe latte, en øl eller endda en Tropical Mule sammen med lime.

Monin

En familievirksomhed grundlagt i 1912, et premium fransk brand, en innovativ skaber af smagsløsninger, en betroet partner for gæstfrihedsprofessionelle over hele verden: det er MONIN.

I hjertet af MONIN er mennesker: åbne, gourmet, passionerede, nysgerrige, åbne over for nye ideer, altid med ønsket om at udfordre grænserne og konstant inspirere.

Kvalitet, kreativitet og innovation: Disse tre ord repræsenterer vores måde at tænke og arbejde på. Tro mod vores franske arv har vi vores hovedsæde i Bourges, hvor virksomheden blev grundlagt. Vi holder aldrig op med at skabe, og derfor er vores portefølje enestående: 6 produktlinjer, herunder sirupper, frugtblandinger, saucer, frappés, likører og smoothies, mere end 150 smagsvarianter og 19 forskellige formater.

MONIN er mere end en drikkeløsning, det er en livsstil, en oplevelse baseret på vores århundredes erfaring, et mærke der respekterer miljøet. Det handler om autenticitet og at samle mennesker ved kun at bruge de bedste naturlige ingredienser på den mest spændende og kreative måde.