Yderligere information

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Monin lime Sirup

kr.95,00

På lager

Varenummer (SKU): 3831-1-2-1 Kategorier: ,
MONIN Lime Sirup

Monin Lime Sirup vil tage dine drinks til nye højder, om det skulle være med eller uden alkohol. Prøv den i en Margarita, Frozen Mojito eller en Strawberry Soda.

Lime går virkelig godt med en bred vifte af smage. Citrus, eksotiske røde frugter, men også med aromatiske urter som mynte, basilikum eller timian

Lime er en tropisk frugt fra limetræet. Udover at lime er kendt for sine helbredsmæssige fordele, blive lime også brugt flittigt i køkkenet på grund af den friskhed både kødet og saften giver. Mindre end en citron, men ligeså kraftig, alt imens den er mere blød og mere sur..En magtfuld smagspartner som vil gå godt til det meste frugt og de fleste grøntsager, men sit aromatiske potentiale.

Monin

En familievirksomhed grundlagt i 1912, et premium fransk brand, en innovativ skaber af smagsløsninger, en betroet partner for gæstfrihedsprofessionelle over hele verden: det er MONIN.

I hjertet af MONIN er mennesker: åbne, gourmet, passionerede, nysgerrige, åbne over for nye ideer, altid med ønsket om at udfordre grænserne og konstant inspirere.

Kvalitet, kreativitet og innovation: Disse tre ord repræsenterer vores måde at tænke og arbejde på. Tro mod vores franske arv har vi vores hovedsæde i Bourges, hvor virksomheden blev grundlagt. Vi holder aldrig op med at skabe, og derfor er vores portefølje enestående: 6 produktlinjer, herunder sirupper, frugtblandinger, saucer, frappés, likører og smoothies, mere end 150 smagsvarianter og 19 forskellige formater.

MONIN er mere end en drikkeløsning, det er en livsstil, en oplevelse baseret på vores århundredes erfaring, et mærke der respekterer miljøet. Det handler om autenticitet og at samle mennesker ved kun at bruge de bedste naturlige ingredienser på den mest spændende og kreative måde.