Yderligere information

Land

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

,

Økologisk

Nej

Producent

Cramele Recas Vrancea Orange Vin 2019

kr.99,00

På lager

Varenummer (SKU): 5690-1 Kategorier: ,
Oplevelse

Denne rumænske orangefarvede vin får faktisk en mere gylden nuance når den kommer i glasset. Cramele Recas Vrancea har aroma af æblejuice, vanilje, æblecidereddike og rosenblade. Smagen er let syrlig med en smag af æblecider, vanilje, fersken og nektarin.

Om Cramele Recas

De første registreringer af vinavl i Banat-regionen går tilbage til den romerske invasion af Dacia. Nyere historie viser, at Recas vingården allerede var kendt i 1447 og mellem 1722 og 1786 kom vinbønder fra Schwaben for at dyrke vin her. I dag har man genplantet mere end 700 hektar med kvalitets vinstokke fra Frankrig og Italien, og det udstyr der anvendes i vinmarkerne er blevet udskiftet.
Vingården er fuldt udstyret med automatiske temperaturregulerede rustfri ståltanke til gæring og lagring af vin. De primære vinfremstillingsfaciliteter er blevet fuldstændig fornyet med det bedst mulige udstyr. Filosofien er enkel – at anvende de absolut bedste produktionsmetoder til hver eneste vin – for at sikre et produkt af ensartet høj kvalitet hvert år.