Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Alkoholfri

Pisang Ambon 17% alk.

kr.159,00

På lager

Varenummer (SKU): 5147-1-1-6-1 Kategorier: ,
Pisang Amobon fra BOLS

PISANG AMBON ÅBNER MANGE DØRE
Når det angår brugsmulighederne, så er der masser af måder, hvor du kan lave drinks med Pisang Ambon. I det følgende afsnit vil vi gennemgå de mest kendte af dem, samt hvilke ingredienser du skal bruge, og hvilken fremgangsmåde du skal følge. Du kan selvfølgelig altid lave klassikere og blande Pisang Ambon med appelsinjuice eller mælk.

KUNG FU DRINK

En ikonisk drink med Pisang Ambon er inspireret efter smagen fra Kung Fu is, som vi nok alle har gode barndomsminder omkring. Derfor er det jo helt genialt at kunne lave voksenversionen af ispinden og tilmed få den til at smage identisk.

Nogle vil mene at Kung Fu drinken hører til blandt en større pallette af forskellige 80er drinks, og det var da også op gennem 80’erne og 90’erne at denne drink havde sin storhedstid.

3 cl Jägermeister
1 ½ cl Pisang Ambon
12 cl Cola
Masser af isterninger
Egentlig skal du blot fylde isterninger i et højt glas og tilsæt herefter både Jägermeister og Pisang Ambon. Nu topper du blot op med Cola, og så er du klar til at servere Kungfu is i flydende form.

SKUMBANAN DRINK

Vi forbliver i temaet af 80 er drinks og vil nu fortælle, hvordan Pisang Ambon og skumbanan hører sammen. Alt, hvad du skal bruge, er sådan set blot Pisang Ambon og kakao.

Smagen er inspireret fra de klassiske Carletti skumbananer, hvor banansmagen fra likøren giver de helt rette vibez.

Du kan både lave en mild og stærk version af skumbananen, og begge variationer smager utroligt dejligt. Til den originale drink skal du blot bruge:

5 cl Pisang Ambon
10 cl Kakao (Her kan du bruge både Cocio og Mathilde Kakaomælk)
Isterninger
Fyld dit drinksglas med isterninger og fyld herefter de andre to ingredienser i. Så er den sådan set klar til servering. Hvis du gerne vil gøre drinken en smule stærkere, så kan du med fordel tilsætte 2-3 cl vodka, hvilket bestemt ikke gør drinken dårligere.

CHAMPAGNEBRUS MED PISANG AMBON

Nu skal vi til en anden ispinds inspireret drink, som der findes mange forskellige opskrifter på. Vi vil dog betragte denne version som den rigtige, og når vi præsenterer dig for ingredienserne, vil du nok også putte denne version i kassen med de sjove drinks. Alt hvad du skal bruge er:

2 cl Vodka
2 cl Gin
2 cl Pisang Ambon
Sprite
Isterninger
Hæld isterningerne op i glasset sammen med alle de spiritusholdige drikke. Top op med Sprite og nyd den champagnebrusinspirerede drink.

GAMMEL HAVE DRINK

Den næstsidste drink, vi vil foreslå dig at lave, er beregnet til at nyde ude i haven. I hvert fald hedder den Gammel Have Drink, og den er særligt udbredt på Lolland, Falster og Sydsjælland. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med den forfriskende drink, så vil vi give dig en opskrift på Gammel Have lige her. Alt du skal bruge er:

2 cl Vodka
2 cl Limesaft
2 cl Pisang Ambon
2,5 dl Lemon sodavand
2,5 dl Appelsinjuice
Isterninger
For at lave Gammel Have drinks skal du først tilsætte de alkoholiske drikke i et glas eller en kande med is. Herefter tilsætter du appelsinjuice, og afslutningsvist topper du op med lemon sodavand.

GRÆSPLÆNE DRINK

Er du helt vild med grønne drinks, så vil denne græsplæne drink være lige noget for dig. Lidt i samme stil og tema som ovenstående Gammel Have, så får du her en fantastisk grøn drink, som er perfekt til den lune sommeraften ude på græsplænen.

2 cl vodka
4 cl Pisang Ambon
6-8 cl Sprite (du kan også bruge Faxe Kondi, 7up eller en anden form for sportssodavand
Isterninger
Find dit favoritdrinkglas frem og fyld det med isterninger. Hæld derefter både vodka og Pisang Ambon heri. Til slut topper du glasset med Sprite, og du har nu en fantastisk smuk grønlig drink. Skal du gøre lidt ekstra ud af det, kan du altid pynte med friske jordbær.