Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Scapegrace Black Gin 41.6%

kr.489,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5668 Kategorier: ,
Scapegrace Black Gin

En sort-farvet aromatiseret gin – den eneste af sin art i hele verden! Farven er naturligt sort og baseret på en unik samling af naturens ekstrakter. Scapegrace Black er en revolutionerende gin, både hvad angår farve og smag. Den prisvindende gin har en frisk smag og den flotte sorte farve, der magisk forvandler sig til en smuk pink nuance, når ginnen mixes med tonic, vil uden tvivl få dine gæster til at måbe. I sandhed en fantastisk gin med x-faktor.

Smag: Blomstret smag med en menthol-lignende friskhed, hvor man også tydeligt fornemmer citrus og de afbalancerende krydderier. Smagen afsluttes let sødligt med noter af både ananas og kandiseret sød kartoffel.

Imponer Dine Gæster:  bland din Scapegrace Black Gin med mediterranean tonic foran dine gæster. Farveskiftet fra den unikke sorte farve til den smukke pink nuance er en fed gimmick til enhver forsamling. En gin med X-faktor.

En Prisbelønnet Gin

Denne gin er det nyeste skud på stammen fra destilleriet, men har allerede vundet store internationale priser, som fx ’The World’s Best Gin’ til The International Spirits Awards i London.

Produktion

Denne Gin er en small batch gin, der er baseret på neutral hvedealkohol, der destilleres i gamle traditionelle John Dore kobber Pot Stills, hvilket giver ginnen en masse fylde. Destilleringen foregår på Scapegraces destilleri for foden af de sydlige Alper i New Zealand. Placeringen af destilleriet har stor betydning for smagen af ginnen. Bjergkæden holder på regnvandet i mere end 80 år, hvorefter de frigøres det i et underjordisk stenlag, som filtrerer vandet. Den lange rejse gør vandet rent og blødt, hvilket giver ginnen en perfekt balance og blød fornemmelse. Scapegraces motto forklarer også tydeligt, hvor stor betydning det rene gletsjervand har på kvaliteten af ginnen ”The reason that Scapegrace tastes clean is because it is”.

Denne gin adskiller sig fra resten af Scapegrace familien ved sammensætningen af bær og urter, som giver ginnen den naturlige sorte farve. De 5 bær og urter er: Sur-bær (rød) – sød-kartoffel (lilla) – clitoria terntea (blå) – ananas (gul) – safran (orange).