Yderligere information

Land

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Scapegrace Classic Dry Gin 42,2%

kr.399,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5132 Kategorier: ,
Scapegrace Classic Dry Gin

Klassisk citrus og superglat. Denne bemærkelsesværdige Scapegrace Classic Dry Gin opretholder 12 botaniske, med citron og overvejende appelsinskal, som skinner igennem. Glat og helt fantastisk skarp på ganen.

Nyd en klassisk gin & tonic med den friske Scapegrace Classic og en Fever Tree tonic. Tilføj gerne en skive appelsin og få forstærket oplevelsen af New Zealand.

Denne Gin er en fantastisk blød og velbalanceret gin, som har vundet et hav af priser ved store internationale smagninger. Det rene gletsjervand fra de sydlige Alper i New Zealand giver ginnen den unikke blødlighed, som går perfekt til en kold frisk lækker Gin & Tonic.

Ingredienser: appelsinskal, citronskal, korianderfrø, muskatnød, enebær, kardemomme, nelliker, angelicarod, orrisrod, lakridsrod, kanel, cassia bark, mandarin.

Smag: En fantastisk blød og velbalanceret gin med tydelige noter af enebær, frisk citrus samt en tør kant af eksotiske nuancer af kanel og nelliker.

Optimal Nydelse: Ginnen går godt til de fleste klassiske gin-basserede cocktails, bland  Scapegrace Classic med indian tonic til en lækker og frisk GT, hvor der tilføjes lidt citronskal og enebær for at få alle de vidunderlige smagsnoter frem i ginnen.

En Prisbelønnet Gin

Velfortjent for sit flotte håndværk Har denne gin vundet en lang række af priser for sin henrivende smag. Den har bl.a. vundet guld ved San Francisco Wine & Spirits Competition, Tastings.com, Gin Masters Competition og mange flere.

Produktion

Scapegrace Classic Dry Gin på 42% er baseret på neutral hvedealkohol, der destilleres i gamle traditionelle John Dore kobber Pot Stills, hvilket giver ginnen en masse fylde. Destilleringen foregår på Scapegraces destilleri for foden af de sydlige Alper i New Zealand. Placeringen af destilleriet har stor betydning for smagen af ginnen. Bjergkæden holder på regnvandet i mere end 80 år, hvorefter de frigøres ned i et underjordisk stenlag, som filtrerer vandet. Den lange rejse gør vandet rent og blødt, hvilket giver ginnen en perfekt balance og blød fornemmelse. Scapegraces motto forklarer også tydeligt, hvor stor betydning det rene vand har på kvaliteten af ginnen ”The reason that Scapegrace tastes clean is because it is”.

Derudover består Scapegrace Classic Dry Gin af i alt 12 forskellige botanikker, bl.a. enebær, orris, angelika, kanel, kardemomme, nelikke, appelsin, og citrus, som balancerer fantastisk med hinanden.

Flasken er blevet udvalgt meget bevidst. Det er et moderne syn på de originale Geneverflasker fra 1400-1500-tallet. Flaske er en respektfuld anerkendelse af alt, hvad de første ginproducenter lærte fra sig kombineret med en bevidsthed om de moderne krav til kvalitet.