Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Land

Område

Producent

Allergener

Sulfitter

Varetype

Økologisk

Nej

Stark-Condé Syrah

kr.199,00

På lager

Varenummer (SKU): 3163 Kategorier: ,
Vinen

Stark-Condé Syrah er en flot, lækker og kraftig Syrah med en næsten Nordrhône-agtig krydret næse af friskkværnet sort peber. En vin, der er velegnet til krydrede og kraftige kødretter.

Druerne til vinen høstes fra to forskellige parceller. Den højest beliggende parcel, hvor undergrunden indeholder granit, giver vin med elegance og en blød garvesyre, mens den lavere beliggende parcel, hvor undergrunden er meget stenet, giver mere robuste vine med et højere indhold af tanniner. Vinen er fadlagret i 22 måneder på en kombination af 300 liters egefade fra forskellige franske bødkere. 30% af fadene er helt ny eg.

Producent

José Condé startede i 1998 Stark-Condé i kompagniskab med sin svigerfar Hans Peter Schröder (Stark-navnet er fra hans mors navn). Stark-Condés langsigtede fokus har altid været at producere de bedst mulige vine fra Oude Nektar ejendom. Den primære fokus ligger på at producere “håndlavede” Cabernet Sauvignon vine fra ejendommens egne vinmarker. Jonkershoek Valley har historisk været kendt som et af de bedste områder for Cabernet i Stellenbosch. Selvom der er mange vingårde der producerer Cabernet i Sydafrika, er det meget få, der betragter det som et speciale. Men det gør netop José Condé. Alle vinene er “håndlavede” vine, der kun produceres i meget små mængder. Vingårdens samlede produktion ligger normalt kun på omkring 6.000 kasser.

Alle Stark-Condé vinene tappes uden filtrering af nogen art, hvorfor et meget højt indhold af aromastoffer er bevaret i vinene.