Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Område

Stauning Double Malt Whisky 40.5% alk.

kr.395,00

På lager

Varenummer (SKU): 3293-1-1-1-1-2-1-1 Kategorier: , Tag:
Stauning Double Malt Whisky – Malted Rye & Barley

Introduktion af den seneste tilføjelse til Stauning Whisky-familien – Stauning Double Malt – der forener det bedste fra dansk rug og byg, modnet i en blanding af nye egetræs- og bourbonfade, hvilket resulterer i en whisky med en smooth og afbalanceret smagsprofil.

Denne kombination havde den rette finesse, blødhed, balance og den karakteristiske Stauning-karakter. Resultatet er en ekstraordinært velafbalanceret whisky med bred appel – både entusiaster og dem, der begiver sig ind i whiskyens verden, vil nyde denne whisky.

Du kan drikke den ren, servere den på is i det nye Stauning Whisky tumblerglas eller tilføje et dansk præg til din yndlings whisky-baserede cocktail – Stauning Double Malt skuffer ikke.

Smagsnoter: En smooth og afbalanceret smagsprofil med frugtige og delikate noter af vanilje, citrus, honning, karamel, æble og røde bær.

Værd at vide

I Staunings sortiment af whisky findes der et bredt udvalg af smagsprofiler og stilarter, herunder krydret rye, robust fadstyrke malt, røget single malt og kompleks mørk whisky til de sene timer. Der manglede en blid og delikat all-round whisky. Så efter adskillige forsøg og blindsmagninger er de kommet frem til denne kombination af lige dele maltet rye whisky og single malt whisky.