Yderligere information

Land

Størrelse

stk.

Varetype

Økologisk

Ja

Producent

Summerbird Chiffoniere refill 430 gr.

kr.368,00

Ikke på lager

Summerbird Chiffoniere refill kan bruges som refill til Summerbird Chiffoniere fra tidligere år. Kan også bruges selvstændigt da hver pose er nummereret.

Summerbird Chiffoniere refill  er en pakkekalender fra Summerbird som indeholder de ikoniske sommerfugle, smagfulde chokoladebarer og andre populære julevarianter. Alle 48 pakker er nummererede og i hver pakke gemmer der sig 1 stykke chokolade. Kalenderen indeholder 11 forskellige varianter.

Summerbird Amber Christmas chokolade julekalender hylder juletiden, samværet og julehyggen med klassiske og nyfortolkede variationer af julens allerskønneste smage. Summerbird’s efterhånden traditionsrige chokoladejulekalendere er fyldt med frisk økologisk chokolade, skabt med kompromisløst håndværk af Summerbird’s specialiserede chocolatiers. De mange smagsoplevelser, er nøje udvalgt og fremstillet af de bedste økologiske råvarer.

Chokolade fra Summerbird er klassisk chokoladehåndværk i højeste kvalitet. I mere end 30 år har Summerbird specialiseret sig i at fremstille chokolade i en kvalitet, der ikke findes magen til. Summerbird kræser for både smagsnuancerne, kvaliteten, udseendet og farverne for hvert enkelt stykke chokolade.

Glæd dig selv og dine kære med en julekalender fra Summerbird Organic, og giv dem muligheden for at tælle ned til jul med daglige chokoladeoverraskelser inspireret af naturen.

Summerbird’s chokoladejulekalendere er produceret af de allerbedste råvarer fra naturens skatkammer og byder modtageren på både klassiske og moderne fortolkninger af julens elskede og traditionsbundne smage.