Yderligere information

Producent

Land

Område

Varetype

, ,

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Økologisk

Nej

Taylor’s Quinta de Vargellas 2008

kr.325,00

På lager

Varenummer (SKU): 5359 Kategorier: , , , ,
Taylor’s Quinta de Vargellas 2008

Taylor’s Quinta de Vargellas 2008 er produceret af druer, der er dyrket på Quinta de Vargellas i Dourodalen i Portugal. Den har været lagret på store egetræsfade og er tappet to år efter høst.

Ideal kombinationen af mad og Vintage Port er:

Fra frigivelse til 8 år fra høst: Stegt kød med kraftig sauce og ost.

8-15 år fra høst: Desserter med chokolade, tørret frugt og oste.

15-25 år og mere for de bedste: Til meditation, mørk chokolade og ost.

Pga. det naturlige depôt, der er i Vintage Port, skal man huske at lade flasken stå oprejst i 48 timer, inden man åbner den – på den måde falder bundfaldet til bunds. Derefter bør man forsigtigt dekantere portvinen, således at bundfaldet bliver i flasken. Portvinen er klar til servering 2-3 timer efter dekanteringen – og bør drikkes inden for 24 timer efter åbningen.

Producent

Firmaet Taylor’s – eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder – er over 300 år gammelt. Taylor’s er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor’s hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over – derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor’s dyrkes i Dourodalen på Taylor’s egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor’s var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!