Tilbud

Yderligere information

Størrelse

Pr. fl. 50 cl.

Land

Område

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

The Glasgow 1770 Single Malt Scotch Whisky Peated Rich & Smoky 46% alk.

Original price was: kr.499,00.Current price is: kr.399,00.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 2348 Kategorier: , ,
The Glasgow 1770 Single Malt Scotch Whisky Peated Rich & Smoky

The Glasgow 1770 Single Malt Scotch Whisky Peated Rich & Smoky er fremstillet  af den fineste maltede byg, der har sin røgede smag fra den aromatiske lyngrige tørv, hentet i det skotske højland. Kombineret med det usædvanligt rene vand fra Loch Katrine og destilleret i traditionelle kobberpotte-stills.

Modnet i nye egetræs fade med en finish i Pedro Ximénez sherry-fade. Som altid er den ikke-kølefiltreret og i sin naturlig i farve. Glasgow 1770 Peated er en røgfyldt single malt med enestående karakter.

Duft: Sød røg og rig på karamel med noter af levende vanilje, tørrede mørke frugter og krakket sort peberkornkrydderi med subtile antydninger af flammet orange.

Smag: Tobaksblad, fyldig mørk karamel og kakaonibs med en baggrund af sød blød tørv og blide jordagtige undertoner med subtile urteagtige noter af salvie.

Eftersmag: Lang og glat med noter af saltet karamel, lakrids og langvarigt krydderi.

Producent

The Glasgow Distillery genetableredes i 2012, og er det første single malt whisky destilleri i byen siden 1902. Destilleriet skrev i 2018 ny historie om Malt Whisky fra Glasgow da de første flasker Single Malt Whisky forlod destilleriet.

Navnet 1770 kommer fra det originale Glasgow Distillery, som grundlades 1770 i Dundashill. Fra 1700-1900 var Glasgow en førende whiskyby, med over 40 destillerier, der eksporterede world wide.