Yderligere information

Land

Område

Størrelse

Varetype

Økologisk

Producent

The GlenDronach Port Wood 46% alk.

kr.650,00

På lager

Varenummer (SKU): 7619 Kategorier: , ,

The GlenDronach Port Wood er inspireret af den historiske import af portvin på fad til Skotland igennem det 19. århundrede. Igennem 1800-tallet var portvin “de rigueur”og mange af de fineste portvins piper rejste fra Portugal, ned ad Douro-floden, bestemt til Skotlands herremænds kældre. Mens der siden er gået mange år, er Portugals majestætiske Douro-dal stadig kendt for dens ekseptionelle portvine. Vi har udvalgt nogle af de fineste portvins piper til at indeholde The GlenDronach for en anden modningsperiode af 3 år. Vores Master Blender har på ekspert vis kombineret whiskyen fra disse portvins piper, for at kreere et frugtfyldt 10 år gammelt udtryk, med lag af modne bær vævet ind i dens lange, behagelige finish.

Farve: Kirsebærtræ.

Næse: Behagelig duft af Victoria blommer, brombær og jordbær marmelade med top noter af kirsebærblomster og kaprifolium på en base af sandeltræ og ingefær.

Smag: Lag på lag af rige frugter. Brombær og ristet æblecrumble med friskbagte gingerbread, som udvikler sig til underliggende bagt appelsin og sorte kirsebær.

Finish: Behagelig smag appelsinskal, sultana og kirsebærkage , som munder ud i en rig frugtig finish.