Yderligere information

Land

Størrelse

stk.

Varetype

Økologisk

Ja

Producent

The Mallows Økologisk Julekalender 2023 254 gr. –

kr.325,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4792 Kategorier: , , , ,

The Mallows Økologisk Julekalender 2023 – Gourmet skumfiduser med eksklusiv belgisk chokolade

The Mallows Økologisk Julekalender 2023 indhold:
254g økologiske skumfiduser
2 enkeltpakkede mallows i hver låge
9 forskellige marshmallow smagsvarianter
24 + 1 ekstra låge – ekstra overraskelse (Organic Mallow Bar 18g)

Dette års eksklusive julekalender fra The Mallows er fyldt med håndlavet, økologiske marshmallows, der både hitter hos børn og voksne. Årets julekalender har 25 låger, 2 enkeltpakkede mallows i hver låge samt 8 forskellige smagsvarianter + ekstra overraskelse. Der er dermed mulighed for at prøve store dele af The Mallows sortimentet – hvadenten du er til surt, sødt, bær eller chokolade. Og, og og .. selvfølgelig noget ekstra specielt i låge 25. Skynd dig at få fat i årets lækreste og flotteste julekalender allerede nu!

Kalenderen indeholder:
INTENSE BANANA – SKUMFIDUSER MED MØRK CHOKOLADE & BANAN
SALTED CARAMEL – SKUMFIDUSER MED KARAMEL
DARK LIQUORICE – SKUMFIDUSER MED LAKRIDS
FLAKED SALT – SKUMFIDUSER MED MØRK CHOKOLADE & SALT
COFFEE & CARAMEL – SKUMFIDUSER MED KAFFE & KARAMEL
LIQUORICE & SALT – SKUMFIDUSER MED LAKRIDS & SALT
PISTACHIO & WHITE CHOC – SKUMFIDUSER MED PISTACIE & HVID CHOKOLADE
PURE VANILLA – SKUMFIDUSER MED VANILJE & HVID CHOKOLADE
+ EKSTRA OVERRASKELSE (MALLOW BAR 18G)

Om The Mallows

Hos The Mallows har The Mallows en økologisk- og en karamelfyldte linje. The Mallows økologiske linje består af 6 forskellige varianter samt 2 Limited Editions, som bliver udskiftet flere gange i løbet af året. The Mallows konventionelle linje består af Caramel Filled Mallows. The Mallows har fra starten i 2017 prioriteret at producere mallows på en ansvarlig måde med omtanke for miljøet og mennesket.

The Mallows udvælger nøje de bedste naturlige råvarer, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Dette betyder, at The Mallows hele tiden arbejder på at udvikle nye spændende smage og hele tiden forsøger at gøre The Mallows produktet endnu bedre. The Mallows er “honest og unexpected”, og dét der især gør, at The Mallows skiller sig ud fra den traditionelle skumfidus er konsistensen.
The Mallows er nemlig mere “chewy” og med mere bid i. The Mallows kan godt lide, at man skal “tygge” sig igennem skumfidusen, og at man kan smage de forskellige lag, som man tygger sig igennem. Nogle af The Mallows er drageret med økologisk, belgisk chokolade, andre med luksus chokolade af høj kvalitet og nogle helt tredje er dustet med enten søde bær eller syrlig citron. Så hvad enten du er til letsaltet, surt, sødt eller bittert, kan du med garanti finde en variant, der matcher dine smagsløg.