Yderligere information

Land

Inkl Pant

Ja

Allergener

Gluten

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Thisted Bryghus Julebryg Alc. 7,9%

kr.20,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 973 Kategorier: , , , , ,
Thisted Bryghus Julebryg

Når julen nærmer sig, skal der ikke spares på noget og chefbryggeren bruger store mængder malt og humle til årets Julebryg. Den høje indbrygningsprocent og den ekstra humle gør, at det er endnu mere vigtigt end normalt, at lagre øllet til det er harmonisk. Fordelen ved den længere lagring af Thisted Bryghus Julebryg er, at der opnås en meget aromatisk og afrundet øl, der skjuler sine 7,9% alkohol godt.

Prisvindende bryggeri i et af landets smukkeste naturområder

Thisted Bryghus har de senere år markeret sig som et af landets mest innovative bryggerier, da de løbende sender en række nye spændende produkter på markedet. Ved at kombinere gamle bryggetraditioner med naturen omkring dem, møder man i flere af deres øl ingredienser fra Nationalpark Thy. de lader sig inspirere af den smukke natur og de endeløse smagsmuligheder, som kombineret skaber øl af høj kvalitet.

Deres passion og eventyrlyst for at prøve noget nyt, har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.