Yderligere information

Land

Inkl Pant

Ja

Allergener

Gluten

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Thisted Bryghus JuleFnug alc. 5,8%

kr.18,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 974 Kategorier: , , , , ,
Thisted Bryghus JuleFnug

Thisted Bryghus JuleFnug blev markedsført i 1996 som et alternativ til den lidt stærkere, lyst farvede Julebryg på 7,9%. Thy JuleFnug er bygget op omkring lidt alternative produktionsmetoder, der medfører lidt mere aromatiske og lidt længere smagsholdbart øl. Ølsamlerforeningen kårede etiketten som årets etiket, hvilket Thisted Bryghus fik et diplom for i 1999. Brygmesteren synes nu, at det havde været mindst lige så berettiget at “kåre indholdet”, men det er jo i andet regi. “Danske ølentusiaster” har som forbrugerforening de seneste år beskæftiget sig en hel del med øl med særpræg i retning af specialitet og kvalitet. Ølentusiasternes arbejde synes at have gavnet salget af mange af Thisted Bryghus?s øl. Thy JuleFnug har også på det grundlag fået sin placering.

Prisvindende bryggeri i et af landets smukkeste naturområder

Thisted Bryghus har de senere år markeret sig som et af landets mest innovative bryggerier, da de løbende sender en række nye spændende produkter på markedet. Ved at kombinere gamle bryggetraditioner med naturen omkring dem, møder man i flere af deres øl ingredienser fra Nationalpark Thy. de lader sig inspirere af den smukke natur og de endeløse smagsmuligheder, som kombineret skaber øl af høj kvalitet.

Deres passion og eventyrlyst for at prøve noget nyt, har kastet en række priser af sig. Blandt andet er Thisted Bryghus udnævnt til Årets Danske Bryggeri i 2015, 2016 og 2017. Bag prisen står Forbrugerorganisationen Danske Ølentusiaster.