Yderligere information

Varetype

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Økologisk

Nej

Producent

Wild Distillery Bornholm Ene Gin Navy Strength 57%.

kr.449,00

På lager

Varenummer (SKU): 5685 Kategorier: , ,

Wild Distillery Bornholm Ene Gin Navy Strength holder en alkoholprocent på over 57% og giver en mere intens gin oplevelse. Navy Strength stammer fra gammel tid, hvor den engelske marine tjekkede kvaliteten på ginen ved at teste om den kunne antænde krudt. Kunne den det, holdt den over 57% og var godkendt.

Er fantastisk til Dry Martini eller som en klassisk Gin Tonic med citron/lime og en tør tonic som Fever Tree Indian Tonic.

 

Wild Distillery er placeret midt på Bornholm, omgivet af nogle af de bedste vilde ingredienser, som Norden har at tilbyde. Wild Distillery har en særlig tilladelse fra Naturstyrelsen til at sanke vilde planter langs den bornholmske klippekyst. Den unikke kombination af sol, saltvand, klippefyldte kyster og sandjord, giver enebær de bedste forudsætninger for at modne og udvikle sin karakter og stil.

På håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch, har Master Distiller Henrik Nerst smagt sig frem til den perfekte gin. Ginen er opdelt i to serier; ENE og WILD.