Yderligere information

Varetype

Land

Størrelse

50 cl.

Økologisk

Ja

Producent

Wild Distillery Bornholm ENE Oak limited edition – 50 cl.

kr.399,00

På lager

Varenummer (SKU): 6003-1-1-2 Kategorier: , ,
ENE Oak

Wild Distillery Bornholm ENE Oak limited edition er en spændende, fadlagret gin, der har ligget på amerikansk egetræsfad på det ikoniske Hammershus. ENE Oak har i over et halvt år ligget på fad i Smørkælderen. Når der i tidernes morgen skulle indbetales skatter til borgherren, blev det ofte indbetalt i form af saltet smør. Her blev det opbevaret køligt og sikkert – ligesom denne gin har gjort det.

ENE Oak kom på fad i Smørkælderen d. 20 oktober 2020. Her blev der låst af for offentligheden, indtil de bragte fadet hjem til destilleriet i foråret 2021. Da de kun havde ginnen liggende på ét fad, udkommer ENE OAK (limited edition) i 450 eksemplarer i 50 cl. flasker.

Smag og serveringsforslag

Wild Distillery Bornholm ENE Oak limited edition har en flot gylden farve. Smagsmæssigt er den delikat men tydelige, med velintegrerede noter af fadet. ENE Oak har nogle skønne noter af kaffe og mørk chokolade, samt nogle aromatiske undertoner af vanilje.

Den bør nydes rent til eller efter kaffen.

Wild Distillery

er placeret midt på Bornholm, omgivet af nogle af de bedste vilde ingredienser, som Norden har at tilbyde. Wild Distillery har en særlig tilladelse fra Naturstyrelsen til at sanke vilde planter langs den bornholmske klippekyst. Den unikke kombination af sol, saltvand, klippefyldte kyster og sandjord, giver enebær de bedste forudsætninger for at modne og udvikle sin karakter og stil.

På håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch, har Master Distiller Henrik Nerst smagt sig frem til den perfekte gin. Ginen er opdelt i to serier; ENE og WILD.