Yderligere information

Varetype

Land

Størrelse

fl. 70 cl.

Økologisk

Ja

Producent

Wild Distillery Bornholm ENE Organic Rhubarb Limited Edition 40% alk.

kr.399,00

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 6003-1-1 Kategorier: , ,

Den nye rabarber gin er sommersmag på flaske. Med sin friske og varme aroma, passer den perfekt i en klassisk G&T med Fever Tree Mediterranean tonic.

Rabarber ginnen er destilleret med rabarberrester fra Bornholms Mosteri’s rabarbersaft. I fremstillingen af rabarbersaften, bruger de mere end 50 ton friske rabarber årligt. Wild Distillery har aftaget nogle af disse rester og brugt dem i denne nye Limited Edition.

Der er kun produceret 1000 flasker ENE Organic Rhubarb.

Wild Distillery er placeret midt på Bornholm, omgivet af nogle af de bedste vilde ingredienser, som Norden har at tilbyde. Wild Distillery har en særlig tilladelse fra Naturstyrelsen til at sanke vilde planter langs den bornholmske klippekyst. Den unikke kombination af sol, saltvand, klippefyldte kyster og sandjord, giver enebær de bedste forudsætninger for at modne og udvikle sin karakter og stil.

På håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch, har Master Distiller Henrik Nerst smagt sig frem til den perfekte gin. Ginen er opdelt i to serier; ENE og WILD.