Yderligere information

Varetype

Land

Størrelse

fl. 50 cl.

Økologisk

Nej

Producent

Wild Distillery Bornholm WILD Botanicals Gin 2019 45% alk.

kr.800,00

På lager

Varenummer (SKU): 5686 Kategorier: , ,
Wild Distillery Bornholm WILD Botanicals Gin

Wild Botanicals Gin laves i meget begrænset mængde, en gang om året. Med tilladelse fra Naturstyrelsen har vi fået en unik mulighed til at bruge enebær og slåen fra Bornholm. Det hele er sanket af Master Distiller Henrik Nerst. Tilbage på destilleriet har vi lavet denne unikke gin på vores håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch. Enjoy it wild! Wild Botanicals gin er lavet på enebær sanket i Ravnedalen på Bornholm. Det Bornholmske terroir og de salte vinde fra Østersøen, giver enebær med mindre fedme og en spændende sprød aromaprofil.

Prøv den “neat” med lidt frisk is, eller nyd den med en masse frisk is og Fever Tree Indian Tonic toppet med lidt limeskal.&nbsp

Master Distiller Henrik Nerst smagt sig frem til den perfekte gin. Ginen er opdelt i to serier ENE og WILD

Producent

Wild Distillery er placeret midt på Bornholm, omgivet af nogle af de bedste vilde ingredienser, som Norden har at tilbyde. Wild Distillery har en særlig tilladelse fra Naturstyrelsen til at sanke vilde planter langs den bornholmske klippekyst. Den unikke kombination af sol, saltvand, klippefyldte kyster og sandjord, giver enebær de bedste forudsætninger for at modne og udvikle sin karakter og stil..