Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Land

Område

Woodford Reserve Kentucky Straight Bourbon 43,2% alk.

kr.339,00

På lager

Varenummer (SKU): 3071 Kategorier: , ,
Woodford Reserve

Woodford Reserve Kentucky Straight Bourbon er en af bourbon-verdenens klassikere. Den er lavet på 72% majs, 18% rug og 10% bygmalt, og den for bourbon relativt høje mængde rug giver en let spicy fornnemmelse, som harmonerer flot med de sødmefulde noter af toffee og brun farin. Whiskeyen er lagret cirka 6 år på nye egetræsfade og tappet ved 43,2% alkohol.

Farve: Dyb rav.

Duft: Kirsebær, mynte, brun farin og vanilje. Vidunderligt klassisk bourbon-næse med masser af dybde.

Smagsnoter: Cremet og fyldig- Toffee-noter, vanilje, kirsebær og appelsinskal.

Producent

Woodford Reserve er et af de ældste og mindste destillerier i Kentucky. Destilleriet ligger i byen Versailles blandt blide bakker bølgende med Kentuckys famøse bluegrass. På dette sted begyndte Elijah Pepper i 1812 at lave whisky, og efter sigende her den nu allestedsnærværende sour mash-teknik blev opfundet.

Selvom tradition er en hjørnesten hos Woodford Reserve, har Master Distiller Chris Morris de seneste par år haft fokus på innovation, så Woodford Reserve kan følge med den hastigt ekspanderende bourbon-verden. Det har blandt andet affødt nye aftapninger som Double Oaked, Woodford Rye og den eftertragtede Master’s Collection, i hvilken der blandt andet er frigivet bourbon efterlagret på Chardonnay- og Pinot Noir-fade!