Mængderabat

Yderligere information

Land

Område

Producent

Underområde

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Nero Oro D’Avola Appassimento 2021

kr.99,00

På lager

Rabat TypeAntalPris per styk
Pris ved minimum6 + kr.89,00
Varenummer (SKU): 5315-1 Kategorier: ,
Vin – området:

Vinen kommer fra Belice og Agregento, som er områder på vestkysten af Sicilien. Områderne er kendt for at dyrke nogle af de bedste Nero d’Avola druer. Igennem mange år har Sicilien desværre være kendt for at satse på kvantitet i stedet for kvalitet, dette har den nye generation af vinbønder på øen fået ændret. Priserne er stadigvæk lidt lavere end resten af Italien i forhold til kvalitet. Sicilien ligger lidt isoleret for sig selv i forhold til resten af Italien, en ø der er større end Danmark og har flere indbygger.

Vin – produktion:

Rødvinen er fremstillet på Nero d’Avola der høstes midt i september; oftest i de tidlige morgen timer inden solen bliver for varm. Druerne tørres i ca 15 dage; indtil de har mosten 10 – 15 % af deres vægt, inden de presse til most. Mosten og skallerne gære et stykke tid sammen få og få den bedste appassimento smag frem. Rødvinen fremstår med en flot dybrød farve i glasset. I næsen fornemmes intense noter af frugt såsom kirsebær. En kraftig rødvin med noter af moden og krydret frugt, som ledsages af silkeagtige tanniner. Nyd gerne vinen til kraftigere pastaretter, de fleste medium krydrede kødretter (både lyst og mørkt kød), bøf eller steg på grillen. Servér vinen ved 16-18 °C.

Vinhuset – historie:

TWP (The Wine People) er et vinfirma etableret tilbage i 2009 af 3 venner der alle har haft fingeren dybt nede i vinens verden igennem mange år. Deres vision er at få en virksomhed der kan tilbyde gode kvalitets vine og yde en god service.