Yderligere information

Størrelse

75 cl.

Område

Underområde

Land

Allergener

Sulfitter

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Bodega Santa Cruz Garnacha Tintorera Roble 2021

kr.99,00

På lager

Varenummer (SKU): 4768 Kategorier: , ,

Bodega Santa Cruz Garnacha Tintorera Roble er lagret 4 måneder på fad. Vinen er næsten sort i farven. Duften er intens bærpræget med krydrede noter. Smagen præges af en meget tæt frugt af mørke bær og krydrede toner. Fyldig og kompleks med en fin eftersmag præget af vanilje fra fadlagringen. Velegnet til oksekød eller lam.

Bodega Santa Cruz er et kooperativ der for mange år siden valgte at satse på kvalitet frem for kvantitet. De repræsenterer den nye generation af spanske vine på fornemste vis.

Den dominerende druesort til rødvin i Almansa er Monastrell. Garnacha Tintorera, Syrah, Tempranillo, m.fl. anvendes også. Vinene kan være fyldige, sødmefulde og krydrede med masser af mørk frugt. I mange år blev megen rød Almansavin brugt til at blande i vin fra andre områder, men i dag er de også efterspurgte for deres individuelle kvaliteter.

Bodega Santa Cruz de Alpera blev grundlagt i 1947 af 25 vindyrkere. 60 år er gået og den tilegnede erfaring, vinhusets ekspansion og totalt moderniserede faciliteter, positionerer vinhuset som et af områdets stærkeste. Man tilstræber at bevare den kooperative identitet via unikke produkter i høj kvalitet, baseret mestendels på druen Garnacha Tintorera til de røde vine og Verdejo til de hvide. Med omkring 3.000 hektar vinmarker, hvoraf mere end en tredjedel dyrkes økologisk, møder vingården fremtiden med stor optimisme.