Yderligere information

Land

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej, Vegansk

Område

Producent

Calusari Glou Glou Solara 2019

kr.99,00

På lager

Varenummer (SKU): 5690-2 Kategorier: ,
Calusari Glou Glou Solara

Dette er lyst og letdrikkeligt med en krydret, krydret kant til den søde røde kirsebær- og hindbær. Denne Calusari Glou Glou Solara viser en behagelig saftighed med nogle subtile kanel- og krydderitoner sammen med de søde frugter. Dette er en meget drikkelig og ret konventionel vin: en frugtagtig rødvin med lidt ekstra.

Om Cramele Recas

Vingården er fuldt udstyret med automatiske temperaturregulerede rustfri ståltanke til gæring og lagring af vin, og de primære vinfremstillingsfaciliteter er blevet fuldstændig fornyet med det bedst mulige udstyr. Filosofien er enkel – at anvende de absolut bedste produktionsmetoder til hver eneste vin – for at sikre et produkt af ensartet høj kvalitet hvert år.

Området

Banat er Rumæniens mindste vinregion og er beliggende i den vestlige del af landet. Historisk blev regionens vinproduktion skabt i middelalderen af bosættere med tysk og ungarsk oprindelse, og i 2017 nåede arealet tilplantet med vinstokke op på 2.845 ha. Regionen har et kontinentalt klima med en undergrund som primært består af ler, sand og kalksten. De første registreringer af vinavl i Banat-regionen går tilbage til den romerske invasion af Dacia. Nyere historie viser, at Recas vingården allerede var kendt i 1447 og mellem 1722 og 1786 kom vinbønder fra Schwaben for at dyrke vin her. I dag har man genplantet mere end 700 hektar med kvalitets vinstokke fra Frankrig og Italien, og det udstyr der anvendes i vinmarkerne er blevet udskiftet.