Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Producent

,

Land

Varetype

Økologisk

Nej

Carlos 1 Solera Gran Reserva Brandy

kr.295,00

På lager

Varenummer (SKU): 2502 Kategorier: ,
Carlos 1 Solera Gran Reserva Brandy

Historien og oprindelsen bag Carlos 1 er gådefuld. Dens historie går tilbage til 1889, da en kældermester i byen Jerez fandt nogle mystiske tønder. Han indså med det samme, at de indeholdt den mest udsøgte brandy, som han nogensinde havde smagt. Han kaldte det Carlos I, fordi han i sin smag opfattede dets skæbne som en stor erobrer.

Server den straight up med en eller to isterninger. Tilsæt et par dråber Angostura-bitter på toppen af isen og tilføj evt. en stribe appelsinskal.
Aromaerne af Angostura fremhæver de træagtige noter, og appelsinen passer perfekt sammen med noterne af vanilje, kakao og kaffe.

Farve: Amber.
Duft: Intens aromatisk, med noter af vanilje og kakao
Smag: Mild smag og fløjlsbløde tekstur. Vedvarende, afbalanceret og kompleks.

Serveringsforslag: Dens karakter og store alsidighed gør den ideel til at skabe nydelsesøjeblikke for sig selv, som aperitif eller i cocktails. Carlos I kan anbefales til eksempelvis hasselnødder, mandler, tørrede abrikoser og saltede oste eller desserter med chokolade eller til tiramisu.

Farven går fra intens ravfarve til brillant mahogni. Aromaen er fin og elegant med mange nuancer efter lang lagring i træ, æterisk og ren. Smagen er fyldig, meget afbalanceret, blød, intens og vedholdende.

Producent

Firmaet Osborne blev grundlagt i 1772 af Thomas Osborne Mann, som slog sig ned i byen Puerto de Santa María. Ikke længe efter begyndte sherry produktionen og mere end 200 år senere laver Osborne stadig Sherry, men også masser af vin og spirtitus. Osborne er et af de ældste familie ejede vinproducenter i verden, med sherry årgange tilbage til 1772, emmer det af historie når man besøger dem.