Mængderabat

Yderligere information

Område

Allergener

Sulfitter

Land

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Producent

Chateau Heritage Cuvée Saint Elié 2018

kr.249,00

På lager

Rabat TypeAntalPris per styk
6fl. Cuvée Saint Elié 20186 + kr.199,00
Varenummer (SKU): 3283-1 Kategorier: ,

Chateau Heritage Cuvée Saint Elié fra Château Heritage som ligger i Bekaa-dalen/Libanon er lavet på Cabernet-Sauvignon (60%), Cinsault (40%) og er manuelt høstet fra vinstokke 900-1200 m over havet.
Der afstilkes, maceration og gæring på stål ved kontrollerede temperaturer. Druetyperne vinificeres separat. Cabernet Sauvignon lagrer efter gæring 12 mdr. på egefade og Cinsault på stål hvorefter vinen sammenstikkes. Jordbundsforholdne er en kombination af kalksten, ler og silt.

Producent
Der er blevet dyrket vindruer i Libanon i årtusinder. En tradition som blev videreført af Touma familien, der etablerede sig i 1888 i den lille by Kab-elias i Bekaa-dalen for at fremstille vin og Arak – den libanesiske  nationaldrik.

Chateau Heritage blev grundlagt i 1997 på en kombination af Touma-familiens erfaringer og moderne produktionsformer. Chateau Heritage er kort og godt en moderne vingård med styr på traditionerne og med et meget højt ambitionsniveau, som kommer til udtryk i hver eneste flaske. Chateau Heritage laver udover Chateau Heritage Cuvée Saint Elié 12 forskellige cuvéer.