Yderligere information

Land

Område

Producent

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Stark-Condé Cabernet Sauvignon 2018

kr.199,00

På lager

Varenummer (SKU): 982 Kategorier: ,
Vinen

José Condé er en af de største Cabernet specialister i Sydafrika, og med denne fantastiske vin, underbygger han sin position. Stark-Condé Cabernet Sauvignon er et helt enestående glas vin. En betagende kombination med Den Nye Verdens sødme, og klassiske Médoc-toner.

Vinen fadlagrer i 18 måneder på 300 liters franske egefade, hvorefter den endelig “blend” sammensættes. Herefter lagres vinen i endnu 4 måneder på fad. 40% af fadene er helt ny fransk eg.

Drueindholdet er en komposition af 86% Cabernet Sauvignon, 7% Merlot, 5% Petit Verdot og 2% Cabernet Franc.

Producent

José Condé startede i 1998 Stark-Condé i kompagniskab med sin svigerfar Hans Peter Schröder (Stark-navnet er fra hans mors navn). Stark-Condés langsigtede fokus har altid været at producere de bedst mulige vine fra Oude Nektar ejendom. Den primære fokus ligger på at producere “håndlavede” Cabernet Sauvignon vine fra ejendommens egne vinmarker. Jonkershoek Valley har historisk været kendt som et af de bedste områder for Cabernet i Stellenbosch. Selvom der er mange vingårde der producerer Cabernet i Sydafrika, er det meget få, der betragter det som et speciale. Men det gør netop José Condé. Alle vinene er “håndlavede” vine, der kun produceres i meget små mængder. Vingårdens samlede produktion ligger normalt kun på omkring 6.000 kasser.

Alle Stark-Condé vinene tappes uden filtrering af nogen art, hvorfor et meget højt indhold af aromastoffer er bevaret i vinene.