Yderligere information

Land

Allergener

Sulfitter

Underområde

Område

Producent

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

Château Ormes de Pez 2017

kr.295,00

På lager

Varenummer (SKU): 4963-1-1 Kategorier: , , ,
Vinen

Château Ormes de Pez 2017 er en rødvin fra Saint-Estèphe-appellationen i Bordeaux-regionen, Frankrig. Saint-Estèphe er kendt for at producere robuste og strukturerede rødvine. Vinen er lavet på druesorterne Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot.

Oplevelsen: Vinen har en dyb rubinrød farve. Smagsprofilen har en krydret karakter og indeholder noter af modne bær som sorte kirsebær og blåbær. Der er subtile hint af egetræ fra fadende som vinen er lagret på. Årgang 2017 var generelt en udfordrende årgang i Bordeaux, hvilket afspejles i vinens karakter. Vinelskere værdsætter dens overflod, elegance og velafbalancerede struktur. Dens kraftige, rige og fremragende tanninrygrad muliggør en graciøs aldringsproces.

Serveringsforslag: Château Ormes de Pez 2017 vil  være en god ledsager til retter som rødt kød, lam og ost. Serveres bedst ved en temperatur mellem 16-18 grader Celsius for at fremhæve kompleksiteten.

Producent

Château Ormes de Pez har været en del af Médoc-landskabet siden det 18. århundrede. Beliggende vest for Saint-Estèphe og grænsende op til landsbyen Pez, skylder ejendommen sit navn til en pragtfuld lund af elmetræer, som ikke længere eksisterer i dag. Château Ormes de Pez er den anden ejendom – efter Château Lynch-Bages – erhvervet af Cazes-familien i 1939.