Yderligere information

Producent

Land

Område

Underområde

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

David Sterza Corvina Veronese 2019

kr.195,00

På lager

Varenummer (SKU): 1545 Kategorier: , , ,
Vinen

David Sterza Corvina er en vin, der omslutter al smag, rundhed og modenhed af Corvina druer, en symbolsk sort i vores område. Dens stil er glat, rig og attraktiv, ideel til at ledsage de fleste traditionelle italienske retter.

Området

Veneto er en af ​​Italiens største vinregioner og ligger i det nordøstlige hjørne af landet. Regionen producerer en bred vifte af vine, herunder nogle af Italiens mest kendte og værdsatte vine som Valpolicella, Amarone og Prosecco. Valpolicella-vinene produceres i en række forskellige stilarter, herunder Valpolicella Classico, Ripasso og Amarone. Disse vine er normalt lavet på en blanding af druesorter, herunder Corvina, Rondinella og Molinara.

Producenten

David Sterzas vineri er beliggende i den lille by Casterna,ved foden af Lessini bjergene. Vineriet er etableret i 1998. Sterza familien har dyrket vin i flere generationer, men solgt deres druer til andre producenter i området. Da David Sterza overtog familiens marker på 5 hektar besluttede han at lave vinen under eget navn. Han kontaktede derfor sin fætter Paolo Mascanzoni, som er en af de bedste vinmagere i Valpolicella området. Siden da har Paolo assisteret David som tager sig af arbejdet i marken, mens det er Paolo, der tager sig af arbejdet i kælderen. Deres filisofi har fra dag en været  kun at bruge det bedste udstyr til at producerer vin på og modning af vinen foregår på moderne 225 liters barrique. Vinstokkene er fra 15 – 30 år gamle.