Yderligere information

Land

Område

Allergener

Sulfitter

Størrelse

75 cl.

Varetype

Økologisk

Ja, Vegansk, Naturvin

Producent

Santa Julia La Oveja 2022

kr.149,00

På lager

Varenummer (SKU): 794-2-1 Kategorier: , , , ,
Santa Julia La Oveja

Santa Julia La Oveja er produceret af 100% Torrontés-druer, der er organisk dyrket i Maipú i Mendoza, Argentina. Druerne er håndplukkede, vinen er ufiltreret, og den har udelukkende været lagret på ståltanke. Det er en virkelig flot hvidvin med en intens gulgrøn farve samt delikat muskatduft med noter af hvid fersken, rosenblade, geranium og jasmin. Smagen er lækker og forfriskende med god syre samt mellem intensitet efterfulgt af en blid og behagelig eftersmag med et strejf af citrus og appelsinskal. Denne harmoniske hvidvin er særdeles velegnet som aperitif samt til fisk, fjerkræ, lyst kød, salater og milde oste. Det er en vin, der skal serveres afkølet og bør drikkes forholdsvis ung.

Producent

Santa Julia, der ligger i Mendoza i Argentina, blev grundlagt i 1990 som en hyldest til José Alberto Zuccardis eneste datter, Julia. Santa Julia er i den grad et familieforetagende, som afspejler familiens engagement og dedikation for at opnå de højeste kvalitetsstandarder gennem bæredygtige fremgangsmåder, som bidrager til at passe på både naturen og miljøet – og samtidig gavner samfundet. Mangfoldigheden i Santa Julias vinmarker, som ligger i forskellige dele af Mendoza, giver Santa Julia mulighed for at kombinere, opdage og udvikle nye stilarter.
Santa Julia er et klart eksempel på en rigtig god kombination af de unikke stilarter og den mangfoldighed, der findes i Mendozas jordbund. Santa Julia bibeholder en autentisk dedikation for bæredygtig vinproduktion lige fra arbejdet i vinmarkerne og i hvert eneste step i udarbejdelsen og produktionen af vinene. Her bliver der taget hånd om alle detaljer, der kan bidrage til at opnå vine, som erobrer forbrugere over hele verden.