Yderligere information

Størrelse

3 x 5 cl.

Producent

Land

Varetype

,

Økologisk

Nej

Stauning Whisky Gaveæske 3 x 5 cl.

kr.195,00

På lager

Varenummer (SKU): 5421-2-1 Kategorier: , , ,
Stauning Whisky Gaveæske | 3x5cl smagesæt

I denne smukt designede Stauning Whisky gaveæske finder du 3x5cl flasker af Staunings klassiske maltede whisky. Dette smagesæt er den ideelle gave til whiskyentusiasten eller dem, der ønsker at opleve denne primære whisky.

Dette smagesæt inkluderer 5cl af:
Stauning Rye Whisky (48%) er produceret fra en kombination af maltet ryg og byg, der har modnet i 3-4 år i nye, hårdt forkullede amerikanske egetræsfade der giver en duft af friskbagt-bagt rugbrød og en smag af tørrede frugter og modne kirsebær balanceret af vanilje og citrusskaller.
Stauning Smoke Single Malt Whisky (47%) er produceret fra maltet byg der er blevet røget med både tørv og lyng. Modnet i 5-6 år i et mix af 1st Fill bourbon fade, 1st Fill Madeira fade, 1st Fill Jamaica Rum fade og Virgin American Oak fade, der giver denne single malt en elegant og raffineret smag med blid røgsmag og kompleks karakter.
Stauning KAOS Triple Malt Whisky (46%) er produceret fra Stauning No-Smoke Single Malt, Stauning Malted Rye og Stauning Smoked Single Malt, der resulterer i en let røget, krydret og sød whisky med kompleksitet og struktur.

Bemærk venligst: Disse smagesæt sælges kun i kasser af 24 lige nu.