Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Område

Land

Varetype

,

Økologisk

Nej

Producent

The Chess Malt Collection Auchentoshan 1997 20 Years Old Lowland Single Malt 56,7% (Bourbon Cask)

kr.1.999,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4780-1-3 Kategorier: , , , ,
The Chess Malt Collection Auchentoshan

BLACK PAWN – C6

Release date: 15th December 2017

Appearance: A nice and deep golden mature barley appearance.

Nose: Fruity with citrus and some sweet notes with a hint of vanilla and coconuts and toasted almonds.

Palate: The whisky is rich, nutty and oily. It has a floral freshness with sweet vanilla and spicy oak notes but also notes of sweet milk chocolate.

Finish: Lasting notes of vanilla and spices with a hint of fruity notes. It’s a well balanced dram.

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper – men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter.
Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere?