Yderligere information

Område

Producent

Land

Varetype

,

Størrelse

fl. 70 cl.

Økologisk

Nej

The Chess Malt Collection Blair Athol 1995 Sherry Butt 22y Single Malt 57,2%

kr.1.395,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 4974 Kategorier: , , ,

Black Knight – B8 – Blair Athol 1995 Sherry Butt 22y

Blair Athol 1995 Sherry Butt 22y. Udgivelsesdato: 1. maj 2018

Udseende: En dejlig klar og gylden sherryfarve.

Næse: Dejlige Oloroso-sherrynoter med toffee, appelsin og et antydning af sort peber med vanilje og ingefær.

Palate: En stor cremet Sherry-sødme, blomme, toffee, krydderier og søde rosiner med en let nøddeagtig note. Den pæne cask styrke giver en fin balance mellem sødmen.

Afslutning: Silkeagtig glat med sødme, krydderier og et strejf af toffee og grapefrugtnoter.

The Chess Malt Collection

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper – men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter. Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning.
I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere?