Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Område

Land

Varetype

,

Økologisk

Nej

Producent

The Chess Malt Collection Dufftown 1991 29 Years Old Speyside Single Malt 52,6% (Bourbon Barrel) (Kopier)

kr.2.450,00

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 4780-1-3-3 Kategorier: , , ,
The Chess Malt Collection Dufftown

WHITE KING – E1

Release date: September 2021

Appearance: The color is beautiful. Like ripe and golden grain.

Nose: Notes of grass, straw and mint with vanilla.

Palate: A very light and gentle beginning. Then hints of citrus with green apples and melon takes over and lots of vanilla is coming through. It’s a very aromatic with wood and honey note. A very gentle and (almost to) easy drinking dram.

Finish: A medium long finish, with sweet and spicy notes of oak and white pepper.

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper – men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter.
Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere?