Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Producent

Område

Land

Varetype

, ,

Økologisk

Nej

The Chess Malt Collection Tormore 1988 30y Speyside Single Malt 51,4% (Hogshead)

kr.1.999,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5576 Kategorier: , , ,
The Chess Malt Collection Tormore

The White Pawn A2

Udgivelsesdato: 3. maj 2019

Udseende: Farven på denne Single Malt er udviklet i mere end 30 år i en amerikansk egeskar, og den ser ud med en smuk gul farve næsten som en gammel Sauternes.

Næse: Næsen er meget frugtagtig med noter af citrus, kokosnød, karamel og masser af vanille. Efter et par minutter i glasset kommer flere eksotiske frugtkarakterer som ananas og banan igennem.

Gane: En meget blød og sød Speyside Single Malt med noter af træ efter mange år i fad. Cask Styrken på 51,4% alkohol er ikke rigtig noget, du vil bemærke. Whiskyen er behagelig på ganen og det er virkelig en klassisk Speyside med masser af honningaromaer og sødme fra træet.

Finish: Finishen er lang og behagelig med let krydret aroma med salt aroma og hvid peber. Hvilken dram! Det er så old-school-great”, at alle dine sanser straks kræver en anden.

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper – men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter.
Med The Chess Malt Collection får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere.