Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Producent

Land

Område

Varetype

,

Økologisk

Nej

Woodford Reserve Straight Rye 45,2% alc.

kr.475,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 807 Kategorier: , ,

Woodford Reserve er mest kendt for bourbon, men det er svært ikke at holde af deres Kentucky Straight Rye! Mens bourbon er lavet primært på majs, indeholder denne whiskey 53% rug, hvilket er med til at give den let krydrede og frugtige smag. Whiskeyen er lagret på virgin oak fade og tappet ved 45,2% alkohol.

Farve: Rav.
Duft: Varme krydderier, lys tobak, grønne urter, cedertræ og melasse.
Smagsnoter: Flot moden og kompleks smag. Vi fornemmer nelliker, mynte, melasse, honning og modne æbler. Lang, krydret eftersmag.

Woodford Reserve er et af de ældste og mindste destillerier i Kentucky. Destilleriet ligger i byen Versailles blandt blide bakker bølgende med Kentuckys famøse bluegrass. På dette sted begyndte Elijah Pepper i 1812 at lave whisky, og efter sigende her den nu allestedsnærværende sour mash-teknik blev opfundet.

Selvom tradition er en hjørnesten hos Woodford Reserve, har Master Distiller Chris Morris de seneste par år haft fokus på innovation, så Woodford Reserve kan følge med den hastigt ekspanderende bourbon-verden. Det har blandt andet affødt nye aftapninger som Double Oaked, Woodford Rye og den eftertragtede Master’s Collection, i hvilken der blandt andet er frigivet bourbon efterlagret på Chardonnay- og Pinot Noir-fade!