Yderligere information

Producent

Størrelse

fl. 70 cl.

Varetype

Økologisk

Nej

The Rum Factory Panama 12 Years 43% alk.

kr.399,00

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 5507-1-1-2-1-1-1 Kategorier: ,
The Rum Factory Panama 12 Years

Mørk og karamelfarvet i glasset og med en intens aroma af tørret frugt, kokosnød, mandler, mango og banan. The Rum Factory Panama 12 Years er blød og elegant på tungen med et krydret præg, hvor egetræet spiller ind sammen med tørrede frugter og en cremet, chokoladeagtig fylde.

Om The Rum Factory

The Rum Factory er en uafhængig aftapper, der har som mål af vise verden en lang række specialiteter inden for rommens store verden. Ligesom det ofte er tilfældet i whiskyens verden, er det en ambition at bringe en individuel og kreativ stil til hver eneste flaske. For The Rum Factory er målet ikke kun klassiske destilleriaftapninger. The Rum Factory samarbejder med tjekkiske Albert Michler Distillery for netop at skabe unikke blends og fadlagringer. Fremtiden for The Rum Factory vil i fremtiden være med fokus på ‘kontinental lagring’ af rom, hvor meningen er at lege med de fire årstider, en lavere ‘Angel’s Share’ og større klimatiske forskelle end man finder i troperne.

De forskelle fadtyper åbner flere muligheder: De kan afrunde en klassisk stilart inden for rom eller genfortolke de forskellige rom-områder. Kodeordene er nytænkning, hvor man ikke er bundet af historie og af at være bundet til et enkelt destilleri. Hvert fad og hver region har sine egne karakteristika. Master Blender hos The Rum Factory henter forskellige rom hos destillerierne og blender unge rom med modnede rom for at give struktur, en vis rundhed og et krydret præg til hver rom. Der bruges forskellige fadtyper, hvor både alder og trætype varierer. Målet er altid en unik rom med et meget forskelligartet spektrum af smag og aroma.