Tilbud

Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Producent

Land

Område

Varetype

,

Økologisk

Nej

Roughstock Distillery Montana Straight Rye Whiskey 45% alc.

Original price was: kr.589,00.Current price is: kr.529,00.

På lager

Varenummer (SKU): 807-2 Kategorier: , ,

Roughstock Distillery Montana Straight Rye Whiskey som er destilleriet i Montana adskiller sig noget fra normen, idet den er destilleret udelukkende på rug, hvor de fleste andre er er lavet på en blanding med et rugindhold mellem 60- og 80%. Denne whisky tager os tilbage i tiden ved at bruge en rug-sort der ikke er blevet brugt siden “prohibition” (Spiritusforbuddet i USA). Vi hylder denne tilbagekomst som giver en robust og krydret Rye med et strejf af det vilde vesten.

Duft: Toffee, krydderier, koriander, appelsinskal, græskar

Smag: Frisk mynte, toffee, kanel, let butterscotch

Eftersmag: Mynte, toffee, let røget eg

Producent

Roughstock Distillery ligger ved foden af Bridger bjergkæden i den sydvestlige del af Montana. Super korn og klart vand fra de mange bjergbække, der dannes når sneen smelter fra de snedækkede bjerge, er grundlaget for deres spiritus.

Dette er Montanas første lovlige destilleri siden slutningen af prohibition (Spiritusforbuddet i USA). Roughstock er navngivet efter et rodeo-udtryk som refererer til “bare-back” heste og tyreridning. Som i sin enkelthed betyder ingen saddel, kun stærke ben og vovemod. Derfor er deres uofficielle maskot også en cowboy. Roughstock whisky er så ærkeamerikansk som det kan blive.