Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Område

Land

Varetype

,

Økologisk

Nej

Producent

The Chess Malt Collection Jura 1997 23 Years Old Island Single Malt 53,7% (Bourbon Barrel)

kr.1.495,00

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 4780-1-3-2 Kategorier: , , ,
The Chess Malt Collection Jura

WHITE PAWN – B2

Release date: July 2021

Appearance: A clear bright yellow and golden color.

Nose: Notes of vanilla, fudge caramel and biscuits.

Palate: The palate is fat and oily and dominated by notes of barley, caramel, toffee and at bit of menthol and salt. It’s very complex.

Finish: A very nice long finish, with sweet oak and a spicy note.

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper – men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter.
Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet. Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere?