Tilbud

Yderligere information

Størrelse

fl. 70 cl.

Producent

Land

Område

Varetype

,

Økologisk

Nej

Roughstock Montana Bourbon Whisky 45% alk.

Original price was: kr.599,00.Current price is: kr.529,00.

På lager

Varenummer (SKU): 807-2-1 Kategorier: , , ,
Whiskyen

Roughstock Montana Bourbon Whisky er blandet fra 4 forskellige bourbon opskrifter, hver med forskellige mængder majs, byg, rug og hvede. Sammenstikningen af disse fire forskellige karakterer overvåges nøje af destiller og medstifter Bryan Schultz. Dette er hans fortolkning af den ideelle Western Style Bourbon.

Næse: en eksplosion af byg og hø som udvikler sig til ristet korn, vanilje og nødder

Smag: tobak og læder der bliver balanceret af mørkchokolade, blommer og karamel

Eftersmag: lang eftersmag med toner af ingefær og kløver.

Produktion

Destilleret to gange og lagret mindst to år i ekstra brændte egetræsfade. Hver af de 4 opskrifter bringer noget særligt til den endelige whiskey. Hvis du ikke er cowboy som drikker det straight, virker denne bourbon også glimrende i enhver form for cocktail.

Roughstock Distillery

Roughstock Distillery ligger ved foden af ​​Bridger bjergkæden i den sydvestlige del af Montana. Super korn og klart vand fra de mange bjergbække, der dannes når sneen smelter fra de snedækkede bjerge, er grundlaget for deres spiritus.
Dette er Montanas første lovlige destilleri siden slutningen af prohibition (Spiritusforbuddet i USA). Roughstock er navngivet efter et rodeo-udtryk som refererer til ”bare-back” heste og tyreridning. Som i sin enkelthed betyder ingen saddel, kun stærke ben og vovemod. Derfor er deres uofficielle maskot også en cowboy. Roughstock whisky er så ærkeamerikansk som det kan blive.

Roughstock Distillery er det første destilleri i Montana til at lave Straight Bourbon Whiskey